<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
Bajet senior dah
Saturday, 26 January 2013 ◆ 10:43 pm



Assalamualaikum.
Ohyeaaaahhhhhhhhh welcome back homey. Now I feel like flying in the air wahahahaha okay enough.

Firstly aku nak ucap Salam Maulidur Rasul :) Never too late kan? Hee. Banyak cerita yang aku nak ceritakan harini. Sila baca dengan khusyuk dan tawadhu'. Ehh? Acano tuh.. Okay lets get it started~ lets get it started~~

Malam hari apo tah dah lupo. Waktu prep. Yknow prep? Preparation class for the hostellers, he. Mula-2 prep lelaki dengan perempuan campur, kelas sendirilah. Tapi tiba-2 ada angin apa ntah ustaz Din suruh asing lelaki dgn perempuan. FORM 3 JE PULAK TU. Tension aku *hantuk kepala*. Bila dah bincang-2, lelaki prep 3 Ihsan dgn Ikhlas, perempuan 3 Islah dgn Irsyad. Thank God kelas aku 3 Islah tempat perempuan, fuhh selamat mejaku (  ̄, ̄")
Aku pun ape lagi, bantai memekak sesuka hati aku sebab takde lelaki dah nak suruh diam. Kalau ada diaorang, kitaorang potpetpotpet sikit je, they were like...
Syhhhhh.... Syhhhhhh.... Syyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
And I was like..




Yo dude! Bukan kau sorang je nak PMR. K

Aku takpakai jam, and jam kelas aku tu pulak koma. Bila nak tanya pukul berapa aku pun jeritlah "What time is it?" and then the class was like......... krik krik krik krik. Aku buat lah bunyi tu xD Wani dah gelak-2 dah hahahahaha sakai eh den. Lepastu ada lah seorang makhluk tuhan paling seksi baik hati bgtahu pukul berapa. Prep asing-2 tu utk dua malam je. Bersyukurlah utk budak kelas lain. K tamat kisah pertama hehe

Kisah kedua pulak, waktu math. Aduh trauma gila dohhhhhh \("▔□▔)/ 
Aku terkena dengan Teacher Faii sbb tersalah buat jalan kerja. TER okay TER. Well, human makes mistakes. Dia suruh aku amik marker lepastu tulis apa yg aku tulis kat dlm buku tu. Bendealah tu ceni ghoman eh..
180° - 60° = 120° ÷ 4
Dia suruh aku buktikan yang bende tu sama. Aku dah macam omg omg omg omg macamane ni takkan nak buat linear equation lak en apo gilo eh. Dah macam cacing kepanasan aku tercongok kat depan tu. Nak je aku nangis kat situ.


Why teacher?! Whyyyy?!!

Dah lama aku kena bebel, barulah teacher Faii suruh aku duduk lepas aku kena mengaku yang aku 'tipu' teacher & satu kelas. Huwaaaaaaaa I'm innocent lahhhhh.

Wah panjang gila entri kali ni hehehe. Homework aku menggunung, usik pun tak lagi. Okaylah nak pergi siapkan #BiggestLieEver

Adios amigos :) Assalamualaikum.