<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani :)
Friday, 11 May 2012 ◆ 6:36 am

Assalamualaikum and hello to non-muslims :D Yeah yeah yeah yeah yeah yeahhaaaaa aku dah lama tak update xD Kahkah berabuk bersawang, dan tumbuh dah makhluk yang berwarna hijau yang ada kat tepi longkang rumah kau tu -,- K. Kali ni aku nak cepat. Jom join ramai ramai kita memeriahkan lagi jomheboh eh tak, GA yang simple, hehe dah nama pun simple giveaway kann eh eh ewah :D Haha k gilos. Moh lewww kitewww terjah banner nyewww //pfft keyboard huruf 'w' kau masalah ke brader?

Tadaaa! Menggoda kan banner ni? Ohsem gitewww, maklumlah orang tu yg buat sendiri gune ps xD

Tonyoh banner tu kalau nak koin ;) Cik penganjur, saya tak ada sidebar. Taktahu nak tepekkan banner tu kat mane. Maapkan acik yo ~ Hoho xD Sejujurnya, saya dah like semua sponsor sambil hidung saya terkembang kempis. Kalau saya menang, saya akan mandikan Ipin (meowmeow) sbb dari jarak 100000000km baunya dah menusuk kalbu serta jiwa. 
K. 

Memang semua benda nk simple sampai post aku pun jadi simple. Memang GA simple ni membawa aura yang simple lah, haha. K adios and assalamualaikum :3

Chow~ Nak promote GA ni pulak :D Teeeheeeee dalam hati sebenarnya "nk pergi berangan dapat menang lens tu"
Err apekedehal tulisan blog ni tetiba sewel huh? -..-