<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
Contest Blog Gorgeous by Raraa :3
Saturday, 31 March 2012 ◆ 7:35 pm

Assalamualaikum warahmatullahitaala wabarakatuh . Huish hongeh nak tahan nafas den . Haa , nampak apa suda tukar ? Nampak ? Nampak ? Kalau taknampak , taklame lagi lah tu hahahahahahaha k aku tahu kau takpaham -..- Belog ini sudah berubah bah bah kenapa bah kau berubah kenapa bah kau berubah hello kenapa kau takjawab telepon HAHAHA k enough kang takpasal pasal aku joget lambak kat sini . Pasal belog ni , lain kali saja maa . Wa mau kasi crita sama lu , itu tambi aa sudah terjun masuk gaung . Ah merepek lagi . Bilalaah kau nk start cito ni acik oi ~Camni cito ehAl-kisah , tayyib ... Al-kisah maka tersebutlah kisah , tayyib ... Sang kancil datang beramai ramai mengadap ke bawah duli yang maha mulia sultan Fir'aunnn Wakaka nak mati aku gelak bila ingat balik dialog Ajis yg takbetul tu . Boleh dia kata surat tu syair xD Konfiden je dia baca , siap bertarannum lagi . See ? Dah cakap daah , mesti lari tajuk punya :D Maaf yer Kak Raraa , buat penat akk je bace bende yg merepek ni . Hihihi k straight to the longkang eh tak point , meh sini kita usha banner segmen yg cantik menarik tertarik kau memang da'bomb ni ;
Nak join ? Sila tekan banner yang gojes not gajus ini dengan penuh beradab sopan

Okay now , let's go to the syarat-syarat . Shall we ? :) *kak , saye copypaste . Jangan humban saye masuk dalam sawah tau


Syarat-syarat

  • Terbuka kepada follower Raraa . FOLLOW
  • Like Fanpage Raraa CLICK
  • Like blog ni dan klik semua icon cute ni 
  • Like & follow sponsor Here
  • Buat entry tentang Contest Blog Gorgeous by Raraa sertakan banner berlink & syarat 
  • Tag 3 buddies // pastikan mereka tahu
  • Letak link entry korang di  kotak komen Raraa yang cute ni hehe bukan tagboard taw
Hmmm aku dah follow belog Raraa World yg comel gilaa uh then like fanpage dia , follow and addfriend sponsor semua bagailah . Icon comel uh pun dah tekan sondol tonyoh dah , eleh sonang punyo kojo pun takkan takleh buat kann ? Huhu eh aku benci taip "huhu" tuituii . Belog ni takdelah gorgeous mano , saje cube nasib . Harap-2 boleh menang kan kan kan kan kannn ? Insya-Allah kalau ade rezeki , kita sebagai manusia ni mesti sentiasa redha dengan setiap ujian yg diberikan Allah swt , tu tandanya Allah masih sayangkan kita . Nak uji tahap keimanan kita sebagai khalifah Allah di bumi ini .......................................... Free free je kene ceramah ngan aku ek ? HAHAHA k aku nak tag orang pulak . Kita tengok siapa yang kenaaa kali ni :

SyaqielaNajlaaIzzatyTarikh tutup : 1 Februari - 1 Aril 2012 . Sampai sini jelahh , lebam-2 tangan beta buat entry panjang sangat , kang pening lak orang nak bace . Hihi maaf kalau ada yg terguris dgn titah beta . Human makes mistakes bro , nobody's perfect . Kbye assalamualaikum ♥