<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
Huwaaa taknak balikkkk T_T
Saturday, 17 March 2012 ◆ 6:11 am


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh . Hai awak ^^ Sedap kan beliau ?

Krik krikk krikk krikkk ...................................................................

Mak oih meleleh leleh air liur kau kt laptop . Tutup mulut tu jang , kang direnjat letrik kang tak koso den nk nanggung eh do ~ Hahahahahahaha k merepek k oh gelabah -.-
Ish kenapa otak aku taknak jalan ni , banyak kali aku press press guna gear yg ke 231452376513733999999 tak jalan yo . Ehem ehem anak tekak sdg dibetulkan . Alahaii cuti dah nak habis bro , sedarlahhh wahai rakyat jelataku sekalian . KEMBARA ILMU kalian is menyeru nyeru-ing . Kembalilah kepadanya sebelum masa tamat teeeeeeeeeeettttttttttttttttt k phew . Aduh aku somak suruh orang tapi aku punye tak siap-2 lagi . Bila tengok buku math expert koop tu , taksemangat aku nk teruskan hidup YA ALLAH Kau bantulah aku keluar daripada kesusahan , permudahkanlah aku untuk menyiapkan segala amanah yg diberi oleh cikgu . Amin ~ aminkan sekali weh wehh :'>

Hmmmmmmmmmmmmmmmmm now what ? Ketandusan idea ni . Cak cak cak cak *bunyi cicak hehehe eh seram pulak aku ~.~

Ohh sekejapnye cuti kann ? Betullah kata pengetua sch aku a.k.a ♥BONDA♥ , "Alah cuti ni sekejap je, bukannye lame sangat pon." Whoooiiishh tersentak aku ngan titah beliau . Adakah ini realiti atau mimpi semate mate ? :O Bak kata bonda , budak asrama akan membalas dendam tido lame-2 kat rumah sbb takdapat nikmat cmtu kt asrama . Ferrggghhhhhhhhhhhhhh memang aku bantai membuta cuti ni , tapi takdelah tido hari sabtu , bangun hari sabtu minggu depan eh tu . Siriyesslyyyyyyyyyyy aku rasa aku ni hantu . Siang mati malam hidup balik , eh hantu macam tu ek :p Harwharwww . K kembali , the main point is aku nk kata waktu orang tido , aku bangun then waktu orang bangun aku tido setido tido tido tido tidonyaaa . Camtulah cito eh sekian //sila lompat bintang sekarang\\ . And one and two and three and four k dah berhenti , peluh kau dah se tong godabak weh cukup cukuplah tu . Eh tadi mak aku buat kuih kelepong sedap gilaaa . Oh siapa kesah pulak *tgn didada mata keatas sambil buat muka annoying* Huih melalut meraban dah .

Dahlaaa dahlaaa aku penat . Tangan aku dah bengkak dah ni . See ? You look you look ? Kesian kt beta :/ Adeiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwsssssssssss k enough . Assalamualaikum :3


Apehal banyak sangat nyamuk memalam buta ni . Kaki aku ade pokodot pokodot dah ni haaa . Aciikkkkkkk tolong sey !!