<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
Penat oh penat
Sunday, 11 March 2012 ◆ 10:55 pm


Assalamualaikum :)
HELLO EARTHLINGS ! Walawehh teruja gila aku harini , yelah kannn blog ni dah dibetulkan setelah menggilakan dirinya . Puih puih jampi siket kasi jgn menambah lagi tension aku >_________________< Memandangkan cuti ni agak lame , seminggu wehh :D Cikgu-2 SHAMS mmg saje dengki ngan kita so mereka pun bekerjasama menambah beban kami dgn KEMBARA ILMU . Tahukah anda apa itu Kembara Ilmu ? Ya sudah semestinya HOMEWORK lorrrhhh . Nama bende alah tu nak gempak je tapi tak pon wekk :p Buat masa ni aku tak usik satu pun lagi hiwhiw . Semalam kan , kan kan aku bergonjeng kt JJ Soromban nun haaa . Patutnye aku pergi ngan usrah //Aliah-Mai-Farah\\ tapi tak kesampaian . Ade je hal diaorang . Kereta rosaklah , takde transportlah bagai . Haritu beriya ckp takde masalah , boleh jeee. Sekali tengok aku forever alone . Haishh sabar jelah -.- Waktu syok-2 dating ngan naqibah aku , tetibe ternampak kelibat seorang makhluk ni . Budak kelas aku lak tu . Nasib baik dia taknampak aku phew ~ eleh tp kt fb dia kata nampak je just dia taktahu yg tu aku , harharr

Haritu aku ade exam Formatif 1 , semua okay kecuali GEO ngan PAI . Huishh mak oi , nak nangih den menjawab eh . Waktu exam GEO , aku tinggalkan yg mane aku taktahu . Tengok masa banyak lagi , aku pun tidolah kejap haha nasib baik bonda takde time tu kalau tak kene baham pastu innalillah. Aku bangun bangun je tengok semua orang dh hantar paper. Huwaaaaa menggelabah aku . Bantai je yg mne aku tinggalkan tu . Pasrahhhhh ~~~ bukan redha ............................
Dahlaaaa , lamo den tertonggok sini . Nak bermuka buku pulak laaaah , stalk orang terutama si dia :D Hehehehehhhhh *panggggg* takyah nk menggatal sangat lah kan . Den nak pergi beli air paip Spain yg berharga sepeket £50.539d . Lewlss ini semua duniawi kbye . Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


 Menyorok bawah tangge bersame Iffah takleh blaa dan sangat menyeronokkan