<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
1st Giveaway by Ratu & Queen :D
Sunday, 19 February 2012 ◆ 8:41 am

Ehem ehemm , assalamualaikum
Dengar ye anak anak sekalian , k sejak kapan aku dah beranak -______- Ohkayss harinieys cyerw narks ceriterww ctuw benderw yunk beshtt gilewwwss . Eh kau dah terencat lah pulakkk , eiii aku telan hidup-2 kang . the moral value of this story is : we must using Bahasa Malaysia correctly . Not rempitzzzzzz punya bahasa okay . Like congklang congkleng you know *ohmakdatuk apo tu

K back to the topic , beribu batu tajuk tu berkejaran menjauh . Kang uwan den lak bising , "apo kau repek an ni daro oi " Baiklahhhhh :D Teruja tak baca tajuk tu ? Teruja ? Teruja ? . . . . Tak ??
isk .. isk ...

Berdasarkan tajuk di atas , bina sebuah entry yang bertajuk : tajuk di atas *pheww jadi tak ayat buku teks aku ? Harhar lawak ape nih -.- K aku nak cubeteraitest masuk satu contest kat blog , nampak macam best . Hadiah pun lumayan ecewah . Kalau lah aku menang kan ......... mule berangan  ......... Pangggg !! Lempangan yg comel hinggap di pipiku awww . Ah stop menggedik lah *muke bengis.jpg* Haa , ni banner yang hot cun melecun contest tu :3

Apa macam bro ? Ada suka tak ? Hehe
Nak join ? Jom serbu kat SINI :D



Ratu Lissa ade suruh tag 3 orang nak kasi tahu ttg GA ni so , jengjengjeng ! Kita tengok siapa yang kena 

Dania :)
Azawani :)
Iffah :)

Tadaaa ! Mereka inilah the choosen one yg aku main tembak je tag , kahkah . Nasib kauorang lah yee ^^' Sponsorer sangat banyak :O So banyaklah pagetolike and blogtofollow . Penat wehh , tp nak wat cmne , dah itu syarat-2 contest ni . Ni haa list bende-2 yg menyebabkan aku mengadap lappy bertahun lamanya *over lak aih :

✓ Like fb and follow blog Ratu and Queen/Raudhah Shawlstore/Pretty Lens/Swingswing House/Fea Beads/Tudung Murah Collection/Kittyshawls/Scarfsweethoney/Wafico Shawsl/Herba Tihara/Gugu Closet/Pikomon Enterprise/Lovebag Lovebag/Missladyana Blogshops/Riana ClothezStyle Shop/Add Riana Hays/Suggest Riana ClothezStyle Shop kt 3 org/AddNadia Shawluver/Like fanpage fb House Of Fashionista urhh k banyak gila k

✓ Letak blog Pretty Lens dalam affiliates aku

✓ Buat entry pasal GA ni

✓ Letak banner then link sekali

✓ Tag 3 orang blogger lain

✓ Komen dengan link post yg kita dah buat tuh

*harap takde yg tertinggal . Aminnn ~
Saje cube nasib , kalau bukan rezeki nk menang , takpee . aku redha dengan takdir Illahi :'>
K habis cerita . Lissa yg comel and ebelibadi semua , thankyou sbb baca post panda yg merepek ni huehue . Assalamualaikum.
Untukmu untukmu untukmu, kerna ini semua untukmu, untukmu untukmuuuuuu hahahaha aku ketagih lagu ni (Y)