<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
1st Contest by Akma , Wany & Mira
Friday, 11 May 2012 ◆ 4:35 pm



Assalaaamualaiiikummm warahmatullaaahi wabarakaaaaaaaaaaatuh. *style nasyid As-Shams* Hahaha ferghhhh glamor kau zainor aku praktikkan suare kau. Puihhh.

Kaifa halukum? Bikhair? Alhamdulillah :D 

Terkejut tak tengok aku update? 



MashaALLAH :O Hahahaha   
Yelah minggu ni hosteller SHAMS mane boleh balik :p Aku sorang je boleh. Harwwharww k aku kejam k. Uish drp aku melalut baik aku seteret to the longkang. K join contest lg. Harap harap dapat menang mcm haritu. Hihi ^^ Jom skodeng banner ohsemm tu.

Nak join? Sondol banner ni sampai lompong 

Kalau tenung je banner tu pun bolehhh. Tahun dopan lah baru kau masuk, tak dapek den nk nolong eh do. Syarat-2 Insya-Allah semua dipatuhi. Saya bangga menjadi rakyat Malaysia! Haha eh siapa tak sayang tanah air sendiri woi. 

BLOG SAYA SIMPLE TAPI COMEL //pengakuan terjujur di abad ini. Hahahahahahahahahahahahaha mana baldi mana baldiii cepat bagi ada orang nk muntah. Huh baldi takde pulak. Woi! Awak, haa awak yg tengah baca ni. Telan balik muntah awak k. Huehuehue.

Kalau aku menang dapat lens tu, aku mandikan Ipin :3 (meowmeow) yg dah berkurun abad tak mandi tu. Hewhewww I am very the seronok. 

TAGGED
Nurul
Kak Marhamah
Sarah

ID BLOG & NAMA FB
4998556996160317880
Izzatul 'Ayyuni (Panda Eyess)
*huh market pulok dohh*

Hahaha kbye assalamualaikum ~

I've always wanted to be the reason for you to smile