<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
1st Giveaway by Syakilla Syed Alwi :D
Saturday, 12 May 2012 ◆ 10:14 pm


Assalamualaikum. And hey there earthlings. How's life? Me? Umpphhh nothing much. Homework, homework, homework, homework, homework and EXAMS!! Erghh. Eh gambar orang kat atas tu aku punya k. And I love Niall Horan freaking much :D K berdasarkan tajuk di atas, buat sebuah entri yang bertajuk tajuk di atas. Hahahahahahaha aku ada bakat buat buku teks BM darjah3 ni. Aduh boleh serious tak? Tapi nnti.... 


K aku join GA lagi. Jangan muntah pulak. Aku dh kehabisan baldi ni. K now let's skodeng banner GA yg ohsemmm ni. Konpem kau telan balik muntah kau tu xD

Klik klikk jangan tak klik. Hadiah hot hot bhaii. :D

Kak Syakilla, chek dah follow blog, twitter then like fb hangpa dahhhh, hahaha :) Jadi tak chek speaking Kedoh? LOL :p

TAGS

Sesi mengarut aku dah tamat. Kbye assalamualaikum. *wish me luck :)*

Jika semua orang masuk ke syurga kecuali seorang, maka aku merasakan itu adalah aku." - Saidina Umar. Saidina Umar pun tak yakin dia boleh masuk syurga. Entah apa nasib kita :( *Najlaa's*