<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
Contest Blog Saya Paling Awesome by Niniey & Mun!
Sunday, 13 May 2012 ◆ 9:24 am


Hoho gambar ini so freakingggg true lah ;)

Assalamualaikum. Anda! Yes anda yang tengah baca tu. Anda comel harini :3 Serious ni. Tapi takboleh tandingi betapa comelnya saya lahh. MUAHAHAHAHAHA!! 

Huh stop perasanlah. Cekik kau kang. *mukebengis.jpg* 

Tadi blogwalking, pastu jumpe banner buruk ni. *siyes saye gurau je cik* Eh tapi rupa-rupanya mengaku jugak banner tu buruk xD Hahahaha k sengal k sengal k sengal k sengal k sengal k.

Tonyoh banner ni kalau nk join. Cepat cepat, dah nk tamat dah ni.

Saye dah follow blog, add and like sponsorers semualah. Bende-2 sunat tu pun dah. Banyak gilaaa woi. Sampai berdarah-darah hidung aku. Tapi aku sabar je :) Orang yang sabar selalu menang. Hahahahahahaha ape aku cakap ni. K. Jom tengok siapa jadi mangsa tag aku harini.

Muni
Kak Wawa
Hanis

ID BLOG & NAMA FB
4998556996160317880
Izzatul 'Ayyuni (Panda Eyess)
*hahaha kali kedua aku market nih*

Kdah penat mengadap laptop. Dah nk rabun mata aku. Betul takcaye sudehhhhh :p Tataa awoks~ Assalamualaikum wbt.