<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
Saya sayang ibu saya. Awk sayang ibu awk.
Sunday, 13 May 2012 ◆ 9:24 am




Assalamualaikum.

Hello earthloaded, ohh such a beautiful Sunday morning. Right? Birds chirping everywhere, cold morning breeze, beautiful blue-orange-ish sky and a mug of Milo. Enough for starting my day :)
RTM1 baru sahaja memperdengarkan bacaan Al-Quran, Alhamdulillah rasa tenang je jiwa ni. Lepastu Lagu Negaraku pulak, wuih buat julung kalinya aku rasa tersangatlah bangga menjadi rakyat Malaysia. Maybe sbb aku betul-2 menghayati lagu td kott xD Hahahahahah dah takde keje sangat. Siap carik lagi siapa yg cipta lagu tuh, nama dia Saiful Bahri. Tapi dia ubah lirik je, lagu ori sebenarnye dicipta oleh Pierre Jean Den Beranger. Lagu Mamula Moon or in Malaysia, Terang Bulan. Tapi amik melodi je. Lagu Negaraku ni pulak cilok drp lagu negeri Perak yg diambil drp lagu Terang Bulan tu. Pastu diubah liriknya oleh Saiful Bahri. Pastu banyak kali tukar irama, then kekalkan lagu Terang Bulan tu balik jd irama. Until now.

K tutup mulut kau, buat-2 paham yo. Memang cerita ni keling sikit pastu ayat aku pulak macam bangla.



Hari ini Hari Ibu.
Hari Isnin Hari Ibu.
Hari Selasa Hari Ibu.
Hari Rabu Hari Ibu.
Hari Khamis Hari Ibu.
Hari Jumaat Hari Ibu.
Hari Sabtu Hari Ibu.
HARI HARI HARI IBU!

Takkan tetibe nak sayang ibu sehari je? Setahun sekali je?? Kau biar boto sikit jang. Haha well kengkadang Hari Ibu mengingatkan kita ttg ibu kita yg dah berkorban banyak SANGAT untuk kita. SANGAT SANGAT. Pastu bertambah sayanglah kau kat ibu kau, omak kau, umi kau, mama kau, mummy kau, ahh semua bagailah apo kau panggil omak kau tu. Kesah pulak den~

Eh harini aku balik hostel lah. HAHAHAHAHAHAHA boleh pulak lupe. Nasib baik aku somangat dah gosok baju sekolah. Takpayah aku pakai iron asdfghjkl aspuri tu --" Hahahahaha k. Oh and lastly, aku exam minggu ni. Hari Rabu. Doakan yehh :D Pray for my success. And don't forget to pray for all the Muslims out there too!! :'> Ingat, dunia dah nak kiamat. 

I'm done, my brain is totally empty right now. Seriously. Except Allah, Rasulullah, families, friends, math, geo, science, sejarah, kh, arab, eng, bm, pai. And him ♥ Hiwhiww ahh kau gedik lak :p

Kbye for now, thanks for reading! Assalamualaikum.

Siapa follow blog ni dia paling comel and awesome :D Haha capub nampak. Eh aku serious ni. And I'll follow you back. Promise :) Well, aku cool je kalau kau ckp "I follow, you follow me back" kat cbox tu. Takde aku nk bunuh kau pastu campak dalam laut esok eh tu bom rumah kau. Takde k takde