<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4998556996160317880\x26blogName\x3d%E1%94%95+h+i+n+e+%E2%96%B2+g+a+i+n+%E2%98%BC+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pandaeyess98.blogspot.com/\x26vt\x3d-8999963696773330458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Le` Amoureuse;
World
Speaks
Pernah makan ayamas? Fuhhh
Wednesday, 30 May 2012 ◆ 10:45 pm

Hihi video ini soo siwwiittt lah :3 Comel je

Assalamualaikum and peace be upon you. Tajuk tu takde kaitan pun hekhek:-D 

Thanks to Allah, Alhamdulillah kita masih dapat bernafas sekarang. Huhhh hahhh huhhh hahh ish buruk betul bunyi nafas kau. 
Kutu kat tepi tu comel. Jangan kacau dia biarlah dia pun nak hidup jugak. K this is the first entry after school holidays other than giveaways I've joined. I know kau banyak kali muntah tengok aku asyikkkkkkkkkkkkkkk join ga. Ahh bile aku menang tahu pulak kau jeles puii :p 

Act, aku taktahu nak cite pasal ape sebenarnya nih even banyak tragedi yang sangat tragis berlaku sepanjang cuti ni. Tapi aku taksanggup nak citer ah nanti kau nangis-2 depan laptop aku jugak yang kene saman. Aku pulak dah kehabisan baldi *ceh takhabis-2 ngan baldi eh.

Oh haaa tadi macam biase lewww aku stalk orang. Tetibe jumpe post ni, menarik :D Sharing is caring kann hihi :3

Isteri : Abang, boleh sayang tanya?

Suami : Ye sayang. Nak tanya apa?

Isteri : Sayang pelik la abang. Kenapa syarat dalam Islam, bila lelaki dalam Islam, bila lelaki meninggal dunia, kubur nya digali sedalam 5 kaki tapi kubur wanita berlainan digali sedalam 7 kaki?

Suami : Ooo.. Insya-Allah. Senang ja jawapannya tu.. (sambil tersenyum) /(^^)\
"Kalau nak tau Islam ni agama yang sangat prihatin dan bijaksana. Sebenarnya sebab kubur wanita digali lebih dalam dari lelaki kerana jika berlaku banjir, jenazah wanita tersebut tak akan terapung ke atas dan akhirnya akan membuka aurat jenazah. Islam sangat menjaga aurat kaum wanita, sampaikan hingga nyawa dah melayang dari jasad pun. Islam masih melindungi aurat kaum wanita."
Isteri : Subhana-Allah. Besarnya kuasa Allah ya abang.
Suami : (Hanya tersenyum) :)
Wahai kaum wanita. Tutuplah aurat mu dengan sempurna, ketika masih bernyawa. Kerana Insya-Allah, Allah juga akan membantu melindungi aurat mu walaupun nyawa sudah tiada suatu hari nanti.
Best kan? Allah memang betul-2 sayangkan kita. Allah sangat menjaga kaum wanita kerana wanita itu perhiasan dunia. Tanpa wanita, dunia ibarat tanpa cahaya matahari. Gelapp je kan? Kalau orang yang gosok gigi pakai Fresh And White tu senyum nampak gigi putih terbang-2 je. Haha!

Nak tahu tak? Kita perempuan sebenarnya takwajib pakai tudung tau. 

Whatta?! Takwajib?!?!


Ye memang takwajib. Yang wajib nye tu adalah TUTUP AURAT!

pheww =='

Maksudnye takkesah lah nak pakai tudung ke, pashmina ke, tudung saji kat dapur tu ke, langsir tingkap ke haper ke jelah. Sungkup baldi kat kepala pun boleh and jangan lupa tebuk lubang untuk mata sekali ye. Yang penting TUTUP. AURAT.

Okay tamatt otak pun dah kering mata pun dah juling nanti takde siapa nak amik jadi menantu. Ehh. Kbye jazakallah ^__^